Get Adobe Flash player

Jazyk webu

Czech Arabic Chinese (Traditional) English French German Greek Hungarian Italian Japanese Polish Russian Slovak Spanish

Novinky na OO7

Posílili jsme knihovnu o další tituly
http://james-bond.cz/bondovky/knihovna-oo7

 

Nový životopis - Raymond Benson
http://james-bond.cz/raymond-benson

 

Otevřeli jsme BAR OO7 - namíchejte si váš oblíbený koktejl
http://james-bond.cz/bondovky/napoje-bar-oo7

 

Barbara Bach
nar. 27.08.1947
New York, USA

Biografie
Díky jednomu interview, které bylo publikováno na konci 70tých let si vysloužila přezdívku královna béčkového filmu. V roce 1981 byla na obálce Playboye, kde se posléze ještě několikrát objevila. Narodila se Hawardu a Marjorie Goldbachovym, její otec byl policista a ma ještě 4 mladší sourozence. Prvního manžela Augusta Gregoriniho potkala v N.Y. když pracovala jako modelka a on sem přijel do Itálie za obchodem v roce 1966. Přestěhovali se do Itálie a v roce 1968 se vzali. Mají 2 děti, Francesca, narozeného v roce 1969 a Giana Andrea narozeného v roce 1972. Od roku 1975 žijí odděleně a v roce 1978 se rozvádějí. V roce 1981 potkává svého budouciho druhého manžela bubeníka Beatles Ringo Starra. Vzali se v roce 1981.

Filmografie
1986    To the North of Katmandu
1984    Pozdravuj na Broad Street
1983    Princess Daisy (TV film)
1982    Cooler, The (TV film)
1981    Caveman, Unseen, The
1980    Podporujte akademii
1979    Fiume del grande caimano, Il, Isola degli uomini pesce, L', Jaguar Lives!, Umanoide, L'
1978    Oddíl 10 z Navarone / Komando 10 z Navarone
1977    Ecco noi per esempio, Mask of Alexander Cross, The (TV film), Špion, který mě miloval / Agent, který mne miloval
1975    Lupo dei mari, Il, Ultima chance, L'
1974    Cittadino si ribella, Il
1973    Maschio ruspante, Il , Paolo il caldo
1972    Predatori si muovono all'alba, I
1971    Malastrana, Mio padre Monsignore, Tarantola dal ventre nero, La,Un peu de soleil dans l'eau froide
1968    Odysseova dobrodružství