Get Adobe Flash player

Jazyk webu

Czech Arabic Chinese (Traditional) English French German Greek Hungarian Italian Japanese Polish Russian Slovak Spanish

Novinky na OO7

Posílili jsme knihovnu o další tituly
http://james-bond.cz/bondovky/knihovna-oo7

 

Nový životopis - Raymond Benson
http://james-bond.cz/raymond-benson

 

Otevřeli jsme BAR OO7 - namíchejte si váš oblíbený koktejl
http://james-bond.cz/bondovky/napoje-bar-oo7

 

Bérénice Marlohe
nar. 19.5.1979
Paříž, Francie

Biografie
Narodila se roku 1979 v Paříži do rodiny lékaře s čínskými a kambodžskými kořeny a francouzské učitelky. Její původní ambicí bylo stát se klavíristkou, když deset let studovala na Pařížské konzervatoři (Conservatoire de Paris). Hereckou kariéru začala v roce 2000, kdy byla obsazena do televizního seriálu Ženská spravedlnost. V prvním desetiletí třetího milénia se objevila v několika dalších seriálech mezi jinými Kriminálce Paříž, Pátracím oddělení či Père et maire. Ve snímku Un Bonheur n´arrive jamais seul hrála po boku bývalé Bond girl Sophie Marceau, ačkoli se neobjevila v titulcích. Ve Francii nebyla příliš obsazovaná do televizních a filmových rolí, protože nepředstavovala klasický typ francouzské herečky. Před postavou Bond girl získávala malé úlohy v televizi.

Filmografie

2012     Skyfall
2011     L´Art de séduire
2010     Pigeon, Le (TV film)
2009     Temps est à l'orage, le (TV film)
2008     Pas de secrets entre nous (TV seriál)
2007     Discordance, La
2006     Kriminálka Paříž (TV seriál) / Pátrací oddělení (TV seriál)
2002     Père et maire (TV seriál)
2000     Ženská spravedlnost (TV seriál)