Get Adobe Flash player

Jazyk webu

Czech Arabic Chinese (Traditional) English French German Greek Hungarian Italian Japanese Polish Russian Slovak Spanish

Novinky na OO7

Posílili jsme knihovnu o další tituly
http://james-bond.cz/bondovky/knihovna-oo7

 

Nový životopis - Raymond Benson
http://james-bond.cz/raymond-benson

 

Otevřeli jsme BAR OO7 - namíchejte si váš oblíbený koktejl
http://james-bond.cz/bondovky/napoje-bar-oo7

 

Britt Ekland
nar. 06.10.1942
Stockholm, Švédsko

Biografie
V roce 2000 si při udílení cen časopisu  "Kerrang!" zlomila kotník a zápěsti, když šla prezentovat cenu do síně slávy.  Napsala všeříkající autobiografii True Britt. Měla aféru s rockerem Rodem Stewartem v 70tých letech  a nazpívala francouzské kousky do hitu Tonight's The Night. Má dceru s Peter Sellersem, herecku Victorii Sellers, syna T.J. McDonnella narozeného v roce 1980 se  Slimem Jimem Phantomem a Nikolaje Adlera narozeného v roce 1973 s Louem Adlerem. Byla jednou z porodců na Miss Universe v roce 1976. Momentálně se aktivně zapojuje do společnosti pro boj proti alzheimerove chorobe, neboť ji v roce 2005 na tuto nemoc zemřela matka.

Filmografie
2002   "Livshunger"
1995   Audience with Shirley Bassey, An (TV film)
1993   Britt Fit (video film)
1990   Children, The
1989   Cold Heat, Scandal
1988   Beverly Hills Vamp
1987   Moon in Scorpio
1986   Aranyifjú, Az (TV film), Circus of the Stars #11 (TV film)
1985   Fraternity Vacation, Marbella, un golpe de cinco estrellas
1984   Love Scenes
1983   Dead Wrong, Dr. Yes: Hyannis Affair, Erotic Images
1982   Electric Blue 3 (video film)
1981   Circus of the Stars #6 (TV film), Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film), Satan's Mistress
1980   Hostage Tower, The (TV film), Klub příšer,
1979   "Skeppsredaren"
1978   Great Wallendas, The (TV film), Ring of Passion (TV film)
1977   Casanova & Co., High Velocity, King Solomon's Treasure
1976   Otrokáři
1975   Royal Flash
1974   Muž se zlatou zbraní, Ultimate Thrill, The
1973   Baxter, Six Million Dollar Man: Wine, Women and War, The (TV film), Wicker Man, The
1972   Asylum, Diabólica malicia
1971   Endless Night, Chyťte Cartera, Stronger, The (TV film), Time for Loving, A
1970   Cannibali, Percy, Tintomara
1969   Nell'anno del Signore, Stiletto
1968   Intoccabili, Gli, Night They Raided Minsky's, The
1967   Bobo, Dvojník
1966   Hon na lišku, Too Many Thieves
1964   Carol for Another Christmas (TV film)
1963   Comandante, Det är hos mig han har varit, Diavolo
1962   Handen på hjärtat (TV film), Krátké léto