Get Adobe Flash player

Jazyk webu

Czech Arabic Chinese (Traditional) English French German Greek Hungarian Italian Japanese Polish Russian Slovak Spanish

Novinky na OO7

Posílili jsme knihovnu o další tituly
http://james-bond.cz/bondovky/knihovna-oo7

 

Nový životopis - Raymond Benson
http://james-bond.cz/raymond-benson

 

Otevřeli jsme BAR OO7 - namíchejte si váš oblíbený koktejl
http://james-bond.cz/bondovky/napoje-bar-oo7

 

Claudine Auger
nar. 26.04.1941
Paříž, Francie

Biografie
Bývalá Miss Francie. Studovala na Pařížské konzervatoři dramatu. Od dob bondovky Thunderball je často obsazována do italských, francouzských, španělských a koprodukčnich snímků.


Filmografie
1997    Rouge et le noir, Le (TV film)
1995    Hombres siempre mienten
1992    Salt on Our Skin
1990    Bocca, "Chobotnice 5"
1989    Oggi ho vinto anch'io (TV film)
1988    Amore di donna, Femme de mes amours, Frullo del passero
1987    Exploits d'un jeune Don Juan, Grande storia d'amore, Una (TV film), "Qui c'est ce garçon?"
1985    Pentito
1984    Secret Places
1983    Credo (TV film), Französin, Die (TV film), "Goldenen Schuhe, Die", Leutnant und sein Richter, Der (TV film)
1982    Secrets de la princesse de Cadignan, Les (TV film)
1981    "Fregoli", Girls In Their Summer Dresses and Other Stories by Irwin Shaw, The (TV film)
1980    Black Jack, Fantastica, Prestami tua moglie
1979    Aragosta a colazione, Nasse, La (TV film), Úspěšný společník, Výlet s Anitou
1978    Motýl na rameni, Triangolo delle Bermude
1977    Emmenez-moi au Ritz (TV film), Pane, burro e marmellata
1976    Colpaccio, Cuando los maridos se iban a la guerra
1975    Intrépide, Povídka o policajtovi
1974    Dynamite est bonne à boire, "Oiseaux de Meiji Jingu, Les"
1972    Ordini sono ordini, Verano para matar
1971    Equinozio, Reazione a catena, Tarantola dal ventre nero, Un peu de soleil dans l'eau froide
1969    Come ti chiami, amore mio?, Komm, süßer Tod
1968    Bastardi, Escalation, Padre di famiglia, Plameny nad Jadranem
1967    Dolci signore, Fantastique histoire vraie d'Eddie Chapman, Jeu de massacre, Operazione San Gennaro, Scusi, facciamo l'amore?
1966    Arcidiavolo, Homme de Marrakesh
1965    Bella grinta, Thunderball, Yoyo
1964    "Alerte à Orly", Lady, Die
1963    Francouzským stylem, Kali Yug, la dea della vendetta, Tajemství indického chrámu
1962    Sept péchés capitaux, Železná maska
1960    Moutons de Panurge, Orfeova závěť, Terrain vague