Get Adobe Flash player

Jazyk webu

Czech Arabic Chinese (Traditional) English French German Greek Hungarian Italian Japanese Polish Russian Slovak Spanish

Novinky na OO7

Posílili jsme knihovnu o další tituly
http://james-bond.cz/bondovky/knihovna-oo7

 

Nový životopis - Raymond Benson
http://james-bond.cz/raymond-benson

 

Otevřeli jsme BAR OO7 - namíchejte si váš oblíbený koktejl
http://james-bond.cz/bondovky/napoje-bar-oo7

 

Isabella Scorupco
nar. 04.06.1970
Bialystok, Polsko

Biografie
Izabellu objevil v 17 letech švédský režisér, který ji obsadil do filmu No One Can Love Like Us. Po úspěchu v tomto filmu se stala modelkou a v roce 1989 také popovou zpěvačkou. V roce 1994 se Izabella vrátila ke hraní filmem Petri Tears. Svou nejznámější roli ztvárnila ve filmu Zlaté oko. V poslední době se objevila ve filmu Vertical Limit s Chrisem O’Donnelem.


Filmografie
2004    Vymítač ďábla: Zrození
2002    Království ohně
2000    Potápěč, Vertical Limit
1999    Ohněm a mečem
1995    Det var en mörk och stormig natt, Petri tårar, Zlaté oko
1991    "V som i viking"
1988    Ingen kan älska som vi