Get Adobe Flash player

Jazyk webu

Czech Arabic Chinese (Traditional) English French German Greek Hungarian Italian Japanese Polish Russian Slovak Spanish

Novinky na OO7

Posílili jsme knihovnu o další tituly
http://james-bond.cz/bondovky/knihovna-oo7

 

Nový životopis - Raymond Benson
http://james-bond.cz/raymond-benson

 

Otevřeli jsme BAR OO7 - namíchejte si váš oblíbený koktejl
http://james-bond.cz/bondovky/napoje-bar-oo7

 

Jill St. John
nar. 19.08.1940
Los Angeles, USA

Biografie
Jeji IQ je 162, proto začala studovat UCLA již v brzkém věku. Její matka jí změnila jméno z Oppenheym na St. John, když jí bylo 11 let, později ji nechala provést plastickou operaci nosu, aby vypadala lepe při fotografování. Ona a její manžel Robert Wagner mají sidla v Aspenu a L.A., kde chovají koně. Poprvé se objevila na filmovém plátně v 11 letech.


Filmografie
2002    Calling, Trip
1998    Something to Believe In
1995    Out There (TV film)
1992    Hráč
1989    Kolem světa za 80 dní
1987    Happy 100th Birthday Hollywood (TV film)
1983    "Emerald Point N.A.S."
1982    Act, Concrete Jungle, Rooster (TV film)
1981    Spring Fling of Glamour and Comedy (TV film)
1979    Hart to Hart (TV film)
1977    Telethon (TV film)
1976    Brenda Starr (TV film)
1973    Saga of Sonora (TV film)
1972    Sitting Target
1971    Diamanty jsou věčné, Mooch Goes to Hollywood
1970    Foreign Exchange (TV film)
1969    Spy Killer, The (TV film)
1967    Banning, Eight on the Lam , How I Spent My Summer Vacation (TV film), King's Pirate, Tony Rome
1966    Fame Is the Name of the Game (TV film), Oscar, The
1965    Liquidator, The
1964    Honeymoon Hotel
1963    Kdo to spal v mé posteli?, Pojď si zařádit, Who's Minding the Store?
1962    Tender Is the Night
1961    Římské jaro paní Stoneové
1960    Ztracený svět
1959    Holiday for Lovers, Remarkable Mr. Pennypacker, The 
1958    Summer Love
1957    "DuPont Show of the Month, The"
1949    "Sandy Dreams"