Get Adobe Flash player

Jazyk webu

Czech Arabic Chinese (Traditional) English French German Greek Hungarian Italian Japanese Polish Russian Slovak Spanish

Novinky na OO7

Posílili jsme knihovnu o další tituly
http://james-bond.cz/bondovky/knihovna-oo7

 

Nový životopis - Raymond Benson
http://james-bond.cz/raymond-benson

 

Otevřeli jsme BAR OO7 - namíchejte si váš oblíbený koktejl
http://james-bond.cz/bondovky/napoje-bar-oo7

 

Mie Hama
nar. 20.11.1943
Tokyo, Japonsko

Biografie
Z důvodu nemoci při natáčení Žiješ jen dvakrát, byla při potápěcí scéně zastoupena Conneryho tehdejší manželkou Diane Cilento. Před filmem Žiješ jen dvakrát účinkovala ve skoro 70 snímcích. První asiatka, která se objevila v Playboy a zároveň první asijskou bond-girl. Je přezdivána japonskou Brigitte Bardot. Její křestni jmeno se vyslovuje mí-jej. Při natáčení Žiješ jen dvakrat ji chtěli producenti filmu vyhodit z důvodu pomalé schopnosti se učit anglicky, řekla, že z duvodu svého vyznáni kvůli tomu spáchá rituální sebevraždu, ať už blafovala nebo ne, ve filmu se udržela.


Filmografie
1989    Kitchen
1975    Ganbare! Wakadaishô
1970    Kigeki: maketeta maruka!, Nippon ichi no warunori otoko, Sutemi no Narazu-mono
1969    Arashi no yushatachi
1968    Kureji Mekishiko dai sakusen, Nippon ichi no uragiri-otoko, Noc racka, Showa no inochi
1967    Kingukongu no gyakushu, Kureji no Kaitô Jibako, Kureji ogon sakusen, Midaregumo, Take-chan shacho: Seishun de tsukkare!, Take-chan shacho: Seishun wa ryu no mono da!, Žiješ jenom dvakrát
1966    Doto ichiman kairi, Ja ja umanarashi, Kiganjô no bôken, Kureji no musekinin Shimizu Minato, Nippon ichi no gorigan otoko, Tenamonya Tôkaidô, Wakai musume ga ippai, What's Up, Tiger Lily?
1965    Ankokugai gekitotsu sakusen, Fûrai ninbôchô, Furankenshutain tai chitei kaijű Baragon, Hyappatsu hyakuchu, Kokusai himitsu keisatsu: Kagi no kagi, Nippon ichi no goma suri otoko, Zoku nishi no ôshô, higashi no taishô
1964    Horafuki taikôki, Kimimo shussega dekiru, Midareru, Musekinin yûkyôden, Nejkrásnější podvody světa, Nippon ichi no horafuki otoko, Nishi no ôshô, higashi no taishô, Ore wa bodigado
1963    Ano musume ni kofuku o, Daitozoku, Gojuman-nin no isan, Honkon kureji sakusen, Chintao yosai bakugeki meir ei, Kureji sakusen: Kudabare! Musekinin, Nippon ichi no iro otoko, Nippon jitsuwa jidai, Shachô gaiyûki, Taiheiyo no tsubasa, Todan Goro ichiza, Wakai nakamatachi: uchira Gion no maikohan, Zoku shachô manyûki
1962    Ankokugai no kiba, Chushingura - Hana no maki yuki no maki, Kingukongu tai Gojira, Long Way to Okinawa, Shin kitsune no tameki, Wakai kisetsu
1961    Acchan no bebi gyangu, Ankokugai no dankon, Arigataya sandogasa, Awamori-kun nishi-e iku, B.G. monogatari: nijusai no nikki, Futari no musuko, Gen to fudômyô-ô, Ginza no koibitotachi, Honkon no yoru, Nakito gozansu, Nasake muyo no wana, Shachô dochuki, Toiretto shacho, Zoku shachô dochuki: onna oyabun taiketsu no maki
1960       Bakusho itohan nikki, Jyûgaoka fujin, Shin santo juyaku: teishu kyo iku no maki